KAKKO – Vanhanajan hiivaleipä
- leivontaan käytetty jauho 100% kotimaista täysjyvävehnää
- runsaskuituinen (8,5%)
- vähemmän suolaa (0,9%)
- ei lisä- eikä säilöntäaineita
- maidoton ja laktoositon
- käsin leivottu puhtaaseen pohjaveteen
Ainesosat: vesi, täysjyvävehnäjauho, hiiva, suola (0,9%).
Kakkoon käytetty vehnä on viljelty lähipelloilla Alastarolla.
Huomaa!
Leivissämme ei ole säilöntäaineita eikä jauhonparanteita. Sen vuoksi kakko on parhaimmillaan leivontapäivänä. Kesäkuumalla se kannattaa säilyttää viileässä. Kakko sopii hyvin myös pakastettavaksi.
Vanhan kansan vinkki: leikkaa kakko siivuiksi ja anna kuivua. Kasta kahveeseen ja nauti!